Изтече информация и снимки на новия BMW S1000RR за 2019 г. Изтече информация и снимки на новия BMW S1000RR за 2019 г.

Вече е ясно как ще изглежда новото поколение на спортния байк BMW S1000RR и кога ще го представят. Информацията, заедно със снимките излезе от патентната организация CAD. Съдейки по изображението и особеностите, моделът BMW S1000RR за 2019 г. вече е готов.

Първото очевидно изменение е външността. Баварците са зарязали асиметричния дизайн, който бе като визитна картичка и това личи по обтекателите на новия модел на BMW. Е, на някои новото лице на BMW S1000RR за 2019 г. може и да не се хареса, но това не е важно за пътя. Стихията на машината е пистата.

Именно там, а по-точно в WSBK, новото германско оръжие се надява да промени правилата на играта и да измести от властта „зелените“ от Kawasaki. Главната ударна сила идва от абсолютно новия двигател, чиито характеристики засега не са известни. Със сигурност може да се говори за колянов вал, който се върти в обратна посока и това може да даде по-добро ускорение на мотоциклета.

Засега не може да се каже нищо конкретно за шасито, освен факта, че рамата и задното окачване са абсолютно нови, я подрамата е с решетъчна структура. Очакваната премиера на новото BMW S1000RR трябва да бъде или на стартиращото на 2 октомври изложение “Intermot”, или през ноември на миланското EICMA.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *