Пловдивското мотошоу надмина очакванията


Трудно бе да се убедят фирмите, свързани с мотоциклетизма, че участието в едно такова изложение не е излишно. Погледналите към него скептично – сбъркаха. Участниците обаче спечелиха – ако не финансово, то поне имиджово, защото ги забелязаха.

Организаторите от Пловдивския панаир избраха подходящото време – преди началото на мотосезона. Слънчевото и топло време на разлютената доскоро Баба Марта също беше с организаторите. Но най-много беше с моторджийте, които използваха пътят до Пловдив да раздвижат „заспалите зимен сън” машини и да разгледат привлекателно подредените щандове. Самото изложение бе придружено с първото у нас състезание за стънтъри и с демонстрации на световноизвестният майстор на стънта Золтан Ангиол. Това допълнително вдигна адреналина.

Именно на топлото време и многобройните моторджии се радваха изложителите в палата номер 6 на панаира. Най-голям интерес естествено имаше към фирмите, предлагащи мото екипировка. Сезона е такъв – някои сменят модела, други набавят това, което им липсва. Предлагащите аксесоари и резервни части също не бяха разочаровани, защото е време и за подготовка на машините. Фирмите, представители на мотоциклетни компании също трябва да са доволни. Имаше продажби, имаше предварителни договори и стискане на ръцете за бъдещи доставки. Изобщо – на Панаир като на панаир.

Ние, от списание Motoclub също останахме доволни. Защото участвахме за първи път на първото мотошоу. Запознахме се с много хора, спечелихме още много нови приятели, най-вече сред читателите. Благодарим им за добрите думи, казани по-наш адрес.

Организаторите от Пловдивския панаир сега са амбицирани още повече. Сигурно е, че мото шоуто ще го има и догодина, а организаторите ще подготвят нови, по-атрактивни изненади, а това догодина.

Снимки от ден първи

Снимки от ден втори

 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.