Peugeot лансира осем нови eлектрически велосипеди Peugeot лансира осем нови eлектрически велосипеди

Новите високотехнологични трекинг и шосейни електрически велосипеди на Peugeot са оборудвани с батерия BOSCH PowerTube, вградена в рамката, и се отличават с изчистени, характерни линии. Шестте функционални трекинг е-велосипеда са с удобно предно окачване и тип амортисьорна вилка. Задно окачване също е възможно за определени модели.  Два шосейни електрически велосипеда допълват гамата. Те носят същата технология от ново поколение, за  най-предизвикателните маршрути.

Цялата гама е оборудвана с компактната батерия BOSCH 500 Wh PowerTube. Тя е елегантно интегрирана в рамката на велосипеда. Тази конфигурация осигурява нисък център на тежестта на велосипедите за оптимален баланс и пъргавина. Батерията се изважда лесно от горната страна на долната тръба, което гарантира постоянната й защита от издадените части.

Колоезденето нагоре или надолу по наклон е еднакво динамично, благодарение на мотора BOSCH Active Line Plus, който предоставя незабавна мощност на трекинг велосипеда PEUGEOT eT01 и на шосейния eR02.

Тези нови електрически велосипеди довършват гамата PEUGEOT PowerTube, започната с планинските велосипеди eM02 и eM02 FS.

Трекинг гамата PEUGEOT eT01 PowerTube

eT01 FS PowerTube означава: e=електрически, T=трекинг, 01=на върха на гамата, PowerTube=интегрирана батерия, FS (в зависимост от моделите) = Full Suspension (Пълно окачване). D10 означава верижна предавка. Belt означава ремъчна предавка.

PEUGEOT eT01 FS Touring PowerTube / спортна версия: eT01 FS Sport PowerTube

Функционален и ултрагъвкав, този велосипед е идеален както за улиците, така и за пътеките. Предното и задното окачване (просвет от 80 мм) осигуряват несравним комфорт. Версията  „Touring“ е оборудвана със светлини, калобрани и багажник. Версията „Sport“ е олекотен модел, предназначен за офроуд колоездене.

PEUGEOT eT01 Belt PowerTube / смесена рамка: eT01 Belt Mixed PowerTube

Лесен за ползване, този велосипед с ремъчна предавка се чувства в свои води както по пътеките, така и по улиците. Безшумен и неизискващ поддръжка, той издържа по-дълго в сравнение с обикновен велосипед с верижна предавка. Предавките се сменят чрез вариатор за удобно въртене на педалите и постоянно ниво на усилията. Оборудван с устойчиви на спукване гуми Michelin, този велосипед е подходящ за всеки тип пътеки.

PEUGEOT eT01 D10 PowerTube / смесена рамка: eT01 D10 Mixed PowerTube

Този велосипед предоставя достъп до гамата PowerTube и е еднакво подходящ за колоездене както по пътни настилки, така и офроуд. Батерията е интегрирана в рамката за изключително привлекателен външен вид. Моторът Bosch Active Line осигурява плавно ускорение. 11-степенните предавки Shimano ще ви изведат от всяка ситуация.

Шосейната гама PEUGEOT eR02 PowerTube

eR02 PowerTube означава: e=електрически, R=Road (път), 02=в средата на гамата, PowerTube=интегрирана батерия, Gravel=гуми, подходящи и за пътеки, и за пътища, Ultégra = фокус върху динамиката.

PEUGEOT eR02 Ultégra PowerTube

С фокус върху динамиката този модел е идеален за спортно колоездене. Разумно избраната гама на предавките ви позволява да поемете по легендарни планински маршрути. Впечатляващата работа на интегрирания компютър ви предоставя цялата обратна връзка, необходима на спортните колоездачи.

PEUGEOT eR02 Gravel PowerTube

Този модел е идеален за удължаване на колоезденето по пътна настилка. С гумите „Gravel“ можете да потеглите офроуд с повече опции за колоездене. Правите ръкохватки спомагат за по-удобно колоездене.

 

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *