Peugeot e-Ludix влиза в автопарка на Елисейския дворец

Френският производител Peugeot Motocycles е избран от Елисейския дворец да подкрепи енергийния му преход. Новият електрически скутер Peugeot e-Ludix става първото електрическо двуколесно превозно средство, което ще се присъедини към престижния автопарк на Елисейския дворец.
На изложението EICMA в Милано, Peugeot Motocycles представи три различни e-Ludix, оборудвани за различни дейности. Сега отново марката показва ангажираността си с градската мобилност и с решението на предизвикателства на бъдещето. Peugeot Motocycles са пионери в сферата на електрическата мобилност още от 1996 г. Ето защо Лъва се превърна в партньор за моторизираната двуколесна мобилност във Франция по време на въвеждането на инициативата за „зелен растеж“ в страната, главно чрез промяната в консумацията на енергия.
При тази необходимост от промяна в ежедневния транспорт, електрическата еволюция в Peugeot Motocycles е представена чрез e-Ludix. Това е  4-тото поколение електрически скутери на Peugeot. Скутерът е лек, пъргав и екологичен, със сваляща се батерия, проектирана за лесно зареждане. Той има мисия да направи електрическите двуколесни превозни средства достъпни за повече хора.
e-Ludix служи на екипите на Елисейския дворец от края на октомври. Ще бъде налично на пазара в дилърствата на Peugeot Motocycles от февруари 2020 г.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.