Открит е нов комплекс на Honda


На тази обща площ специално място е отделено за мотоциклетистите. То е на втория етаж, където са изложени почти всички модели мотоциклети от гамата на Honda, които се продават у нас. В мотоциклетния шоурум има места за девет машини от скутерите с обем на двигателя 125 куб. см, до най-бързите модели CBR Fireblade.  Зад мотоциклетите се намира щанда на магазина за мотоаксесоари и екипировка на Honda и фирмата Kenny. В прилежащото кафе всеки клиент може да гледа как се извършва ремонта на мотоциклета или автомобила му. В търговския комплекс има офис помещения, заседателна и учебна зали, магазин и склад за резервни части за автомобили и мотоциклети.

Собствениците на мотоциклети Honda няма да останат разочаровани, тъй като в сервизната част на комплекса има три работни места за ремонт на двуколесни и ATV машини. Отделен пост е построен за приемане и преглед на мотоциклета преди ремонта, в който може да присъства и клиента. Той, клиентът няма за какво да се притеснява, защото в сервиза работят най-добрите специалисти – инженери и механици. Самият сервиз е оборудван с най-съвременна техника и диагностична апаратура, както и пълен набор от техническа документация.

Специални гости от Honda Europe на тържеството за откриване на комплекса бяха Сандра Хюз – мениджър продажби за Европа и Уилям де Браекелер – корпоративен PR мениджър. Двамата заявиха, че това е не само един от най-добрите центрове на марката в Европа, но  дори превишава стандартите и изискванията на компанията. 

Снимки: Moto Club
още снимкиВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.