Откри се ФЕЪР МОТОР ШОУ в Пловдив


В палата № 6 на територията на панаира са представени 38 фирми от 10 страни – България, Великобритания, Германия, Испания, Италия, Китай, Унгария, Франция, Холандия, Япония. Българските фирми са 22, а представените чуждестранни компании – 16. Специален щанд има и сп. Motoclub, където всеки посетител може да се снабди с нашето издание.  

Изложението бе открито от зам.-министъра на младежта и спорта Иван Ценов, който бе гост и на нашия щанд, заедно с другите официални лица. Той сподели, че това е една прекрасна инициатива, тъй като мотоциклетите и моторните спортове са интересни и увлекателни за младите хора. Организаторите на мотошоуто от своя страна се надяват, то да стане традиция и да се провежда всяка година, в началото на мотосезона. Така е и сега, тъй като изложението в Пловдив ще „загрее” моторджиите, поне месните, които откриват сезона на 22 март.

Официален гост на изложението е професионалният унгарски стънтър Ангиол Золтан. Той направи демонстрация на своето изкуство пред посетителите и показа един нов за България спорт. Золтан ще бъде и жури на специално организираното първо състезание у нас, което ще бъде утре, 20 март. За първите трима в класирането ще има награди – парични, както екипировка и аксесоари. Ангиол Золтан ще прави демонстрации пред публика на всеки от трите дни на изложението. 

Един от най-трктивните експонати на изложението е мотоциклетът Boss Hoss BHC-3 502 с обем 8226 куб.см и мощност 502 к.с. На щандовете на изложението могат да се видят най-новите мотоциклети на Ducati, KTM, Kawasaki, Hyosung, Beta, Урал и др.

Снимки от ден първи

Снимки от ден втори