OMV MaxxMotion Diesel за всякакви зимни условия до -33°C OMV MaxxMotion Diesel за всякакви зимни условия до -33°C

OMV MaxxMotion Diesel притежава отлични характеристики за надеждна работа на автомобила при всякакви зимни условия. Със специална формула, разработена в Австрия, висококачественият зимен OMV MaxxMotion Diesel не само осигурява безопасен старт дори при тежки зимни условия, но също така увеличава мощността на двигателя и удължава неговия живот. OMV България препоръчва зареждане с OMV MaxxMotion Diesel за максимална мощност и защита дори при много ниски температури.

Зимният сезон изисква по-голямо внимание към качеството на горивото за оптимален старт и надеждно шофиране. OMV MaxxMotion Diesel е висококачествено гориво, разработено в Австрия от екипа за разработки на OMV и позволява отлично представяне на двигателя за всякакви зимни условия. С гранична точка на филтруемост до -33°C*, OMV MaxxMotion Diesel е перфектното решение за леко и безпроблемно шофиране дори и в най-студените зимни дни. Иновативната формула, разработена в Австрия на OMV MaxxMotion Diesel подсигурява чистота на двигателя и елиминира натрупаните отлагания и замърсявания, което води до по-добро изгаряне и по-малко вредни емисии.

Томас Уитц, OMV Продуктово развитие & иновации казва: „Отличните зимни характеристики на MaxxMotion Diesel доказват, че шофьорите могат да разчитат на безпроблемна работа на двигателя на автомобила дори при леденостудени температури. Специална формула, разработена благодарение на опита и технологичните умения по отношение на горивото на OMV, прави това възможно.”

Клаус Юрген Шнайдер, старши вицепрезидент „Търговия на дребно“ в OMV коментира: „Нашите MaxxMotion горива осигуряват истински, измерими ползи през цялата година. Това е нашето обещание към клиентите. Независимо дали е дизел или бензин,  MaxxMotion доставя максимално представяне, благодарение на по-добрия процес на изгаряне. Специалната иновативна формула на добавките в горивото поддържа двигателя чист, като намалява износването и погледнато в перспектива, удължава живота на двигателя.”

MaxxMotion Winter Diesel

Подготовката на автомобила за зимата е доста лесна, ако се придържате към съветите на OMV за зимния сезон:

  1. Заредете с OMV MaxxMotion Diesel, за да поддържате надеждна работата на двигателя.
  2. Проверете антикорозионното покритие и боята. За да предпазите автомобила от корозионния ефект на солта, при посещение на автомивката, изберете програма, която почиства също така и пода на колата.
  3. Напълнете отделенията за охлаждаща течност и течност за чистачки с незамръзващи продукти. Зимна течност за чистачки отлага образуването на лед върху предното стъкло и поддържа функционалността на чистачките. Ясна видимост е това, от което имате необходимост през зимата!
  4. Редовно почиствайте предното стъкло и от вътрешната страна, за да предотвратите замъгляване.
  5. Проверете инструментите – стъргалка за лед, четка за почистване на сняг, въже, одеяло, вериги за сняг и т.н. – и ги дръжте под ръка. Нещо ви липсва? Нов комплект може да бъде закупен в най-близката OMV бензиностанция.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *