Новият Harley-Davidson Softail Standard пристигна

Новият мотоциклет Harley-Davidson Softail Standard дойде. Той предлага автентичното изживяване на круизъра Harley-Davidson със стройния бобър профил. Динамичното представяне на шасито и съчетано с несравнимата сила на двуцилиндровия двигател Milwaukee-Eight. Външният вид се подчетава от детайли с бляскав хром Vivid Black и полирани облицовки.

Всичко това превръща Softail Standard от Harley-Davidson в мотоциклет за истински ценители.


Контрастът на черните и ярки компоненти придават на мотора изчистен класически вид. Оборудван e със самостоятелна седалка, която разкрива задния калник. Гладкият резервоар от 13,2 л подчертава рамката и двигателя.
Задвижването е оформено така, че да привлече вниманието към центъра на мотоциклета. То се допълва от изцяло черния двигател Milwaukee-Eight 107. Ауспухът подобрява дългия, нисък профил на Softail Standard.
Стоманените джанти на класическите колела – отпред 19-инчови, отзад 16-инчови, са в блестящ хром за ослепителен стил. Предницата се характеризира с прозрачно покритие, полирани тройни скоби и щранг. Рамката на фара и мигачите са хромирани за допълнителен контраст. Те са  в нюанси на Vivid Black. Mini-ape и компактен електронен инструмент с цифров дисплей е поставен в щранг на кормилото. Това придава неподправеност на предницата.
Шасито на Harley-Davidson Softail задава фундамент на модела Softail Standard. Стоманената рамка е оптимизирана откъм твърдост и лекота, а здраво монтираният двигател допълнително я подсилва. Шарнирът е проектиран да бъде издръжлив при динамична употреба. Той създава облика на класическа твърда рамка.

Задното окачване, съставено от пружинен моно шок с емулсионна технология, е скрито под седалката.

Регулирането на предварителното натоварване се осъществява изключително лесно. Седалката се сваля, за по-добър достъп до шока. Това улеснява ускорението и боравенето с тежестта на водача. Предното окачване с двойно огъващ се клапан реагира бързо на входовете за по-добри спирачни и управляващи характеристики. Предните и задните дискови спирачки предлагат увереност при спиране с опция за ABS система.
Двигателят на Milwaukee-Eight 107 V-Twin осигурява вдъхновяващи характеристики, външен вид, звук и усещане. Те са класически Harley-Davidson.  Усъвършенстваната конструкция на главата на цилиндъра, двойните сензори и прецизното охлаждане позволяват степен на скъстяване 10.0:1. Така се постига и добър въртящ момент.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.