Нов нейкид на Kymco за Тайван

Kymco показа своя нов нейкид, който засега ще се продава само в Тайван, а скоро и на целия азиатски пазар. Това е мотоциклетът Kymco K Rider 400.
K Rider 400 е отлична машина, тъй като е построен на базата на Kawasaki ER4n. Този мотор също е „бутиков“, тъй като се продава само в Канада и Нова Зеландия. Естествено, от Kymco не са сменили само логата на мотоциклета, а са докарали доста по-агресвина визия, с която стрийтфайтъра да впечатли младите хора. Сложили са също ново окачване и по-съвременни и по-големи спирачки. Двигателят е 399-кубиков двуцилиндров, естествено на Kawasaki. Агрегатът е с течно охлаждане е има нова исстема за впръскване на горивито, като дава 43 к.с. при 9500 об/мин и 37 Нм въртящ момент при 7500 об/мин. K Rider 400 е с нова обърната телескопична вилка от ER4n. За сметка на това пък са взети наготово рамата, изпускателната система и рамото на задното окачване.
Дизайнът на Kymco K Rider 400 е доста по-различен от този на Kawasaki. Челните светлини и страничните панели са с по-агресивна форма, а компактната и вирната опашка завършва с двоен LED стоп. Теглото на K Rider 400 е 210 кг с течностите.