Нов Harley Davidson на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010


Официално обявиха  датите за тазгодишното издание на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010. От 23-ти до 25-ти юли в морската столица на рока ще се проведе най-големият рок-метъл фестивал в България. Пета поредна година фестивалът в Каварна събира метъл фенове от България и чужбина за едно неповторимо събитие, с много музика, добро настроение и уникална томбола. За втора поредна година някой късметлия ще си тръгне и с чисто нов Harley Davidson. Единственото условие за участие в томболата е да притежаваш тридневен билет за КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010. Той се организира от Община Каварна и Loud Concerts и за пръв път ще има своето Фестивално рок радио, което ще радва феновете с много игри и музика.

Първата вечер  – 23-ти юли, ще бъде на дамските рок вокали, Tarja Turunen и Doro Pesch, подкрепени от Epica , Leaves’ Eyes и Atrocity.

На 24-ти юли  Каварна ще се разтресе от немските трашари Kreator и Sodom, а фолкметалягите Korpiklaani ще зарадват публиката с веселите си леко пиянски песни.

Финалният ден  25-ти юли ще бъде истинска хевиметъл мания за която ще се погрижат Accept, Annihilator, Primal Fear и Voivod.

Повечето  от групите пристигат за първи път в България, а само Accept, са свирили досега в Каварна. Очакват се още банди да потвърдят учaстието си съвсем скоро. Билетите за КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 се пускат в продажба от днес – 30 март и могат да се закупят от мрежата на Ticketstream.bg. Цената на тридневен билет за фестивала ще бъде 90 лв, а на еднодневен – 40 лв.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.