Над 150 мотоциклета Suzuki участваха в първата GSX-R среща у нас Над 150 мотоциклета Suzuki участваха в първата GSX-R среща у нас

На 25 август 2018 г. в Боровец се състоя първата по рода си среща на родните фенове на краля на байковете” – Suzuki GSX-R. Пространството пред емблематичния хотел Рила бе запълнено от близо 200 мотоциклета, дошли от всички краища на страната, като над 150 машини бяха с марката Suzuki.

Срещата бе организирана от група приятели, обединени от любовта си към двуколесния шампион на японския производител, като те сбъднаха мечтата си да съберат на едно място всички фенове на GSX-R и приятелите им с мотоциклети от други марки.

04

„Какво е една марка без феновете си, които да я подкрепят”, риторично зададоха въпроса организаторите пред събралата се публика. Срещата бе в рамките на рок фестивала “Боророк”, организиран от Община Самоков, като преди на сцената да се качат любимите Милена и D2, главни герои бяха два от легендарните байка, които пред погледите на мъжката аудитория старателно бяха почистени от сексапилните момичета от Sexy Car Wash. За свежата визия на дамите, които току-що бяха свалили своите каски се погрижиха професионален гримьор и фризьор.

05

Безспорно за доброто настроение на феновете допринесе и томболата с награди, осигурени от спонсорите, между които бе и официалният вносител на SUZUKI за България – МИРКАТ ООД.

SUZUKI GSX-R е обявен за „краля на спортните байкове” (The King of Sportbikes) заради мощния си двигател, пъргавото шаси и здравото окачване, облечени в изключително лек и динамичен силует. За своята 30-годишна история от моделът има продадени над един милион бройки и безброй запалени почитатели по целия свят. След тази събота със сигурност може да твърдим, че едни от най-верните са българските фенове.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *