На сянка с питие и брой 8 на Moto Club

Времето на отпуските и ваканциите през август е във вихъра си. Знаем, че много от вас, нашите читатели са на път. И затова ви предлагаме доста интересни теми във времето за почивка. Стана дума за морето, но ние отидохме до язовира в Монтана, където карахме джет Yamaha FZR. Преди известно време ви представихме новият КТМ 125 Duke. Е, вече успяхме и да го покараме и ви разказваме нашите лични впечатления от „малкия херцог”.
Официално беше показан и новият мотоциклет лимузина Honda Gold Wing. Засега се продава в САЩ, но от догодина идва и в Европа. След като се отърва от шапката на Harley-Davidson, Ерик Бюел отново, вече самостоятелно, се насочи към спортните мотоциклети и вече показа първото си творение Buell 1190RS. Преди време писахме, че руските Урал, са сред най-продаваните машини в Америка. Сега подробно ви разказваме за моделите на завода в Ирбит, които са запазили духа на старите бойни машини на съветската армия, те са с нови технологии  и съвременни системи.
Не са забравени и любителите на спорта. Наш човек беше на пистата в Бърно, на поредния кръг от световния шампионат на Супербайк, като успя да надникне зад кулисите на заводския тим на BMW. Надпреварата в Moto GP бе прекъсната за кратка ваканция, но интригата в шампионата между пилотите на Honda – Кейси Стонър и Дани Педроса, които воюват със звездата на Yamaha, продължава.
През изминалия месец имаше две големи събития в рока – в София и в Каварна, в които гостуваха култови групи. Тъкмо за тези две събития ви разказваме н рубриката „Мото Рок”. Има още доста интересни четива, свързани с техниката, с подхода за избор на мотоциклет втора ръка, с пътешествия у нас и в чужбина, но всичко това ще разберете от страниците на списанието.   

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.