MV Agusta пусна Brutale 800 и F3 675 с 35 кВт MV Agusta пусна Brutale 800 и F3 675 с 35 кВт

Вълнението от карането на MV Agusta вече може да усетят и притежателите на свидетелство за правоуправление от категория А2. Причината е, че италианският производител е одобрил два от водещите си модели да имат мощност от 35 кВт, с което дава възможност на по-младите и по-малко опитни мотоциклетисти с категория А2 да пробват възможностите на MV Agusta.

Въпросните модели са Brutale 800 и F3 675 – нейкид и суперспорт, които предлагат хората с А2 да карат различни, но носещи духа на MV Agusta машини. Голият Brutale 800 се отличава с прецизно управление, лесно каране, ниско тегло и безспорно внимание към детайла.

Междувременно суперспортът F3 675, роден за пистата, може да се похвали с водеща в класа производителност. Тя се превръща в незабравимо изживяване при каране на пътя или на състезателното трасе. Двата модела могат да преминат от 35 кВт до 70 кВт и обратно. Те гарантират максимална гъвкавост и привеждане в съответствие с лицензионната категория на собственика. Моделите се предлагат в новите цветови комбинации.

Brutale 800: intense sky blue/night grey, fire red/night grey and ice grey/aviation grey.

F3 675: Agostini red/Agostini silver и intense sky blue/night grey.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *