MV Agusta пуска специален Dragster 800 RR за TheArsenale MV Agusta пуска специален Dragster 800 RR за TheArsenale

MV Agusta ще произвежда лимитирано издание на модела Dragster 800 RR. Серията ще бъде изцяло посветена на TheArsenale, една от най-ексклузивните концепции за онлайн търговия на дребно в света. Уникалните предложения на TheArsenale варират от джет самолети до мотоциклети, аксесоари и луксозно облекло.

Дизайнерите на MV Agusta се съсредоточиха върху специфични зони на мотора и върху цветовете. Така визуално моторите ще съответстват със силната идентичност на TheArsenale. Черните и оранжеви детайли създават контрастна цветова схема. Тя разкрива огнения характер на Dragster 800 RR и перфектно се свързва с концепцията на TheArsenale за върхови постижения.

Същите безкомпромисни технически спецификации на серийния модел 800 RR бяха претворени за изданието TheArsenale.

То е с класическия 3-цилиндров двигател на MV Agusta с обем 798 куб.см. Мощността му е 140 к.с. и с него се развива скорост от близо 250 км/ч. Версията TheArsenale разполага и със система MVICS full Ride by Wire. Сцеплението се регулира на 8 нива. Електронната скоростна кутия е свързана с приплъзващ хидравличен съединител.

Тимур Сардаров, директор на MV Agusta Motor S.p.A., коментира: „Ние сме развълнувани от това ново сътрудничество с TheArsenale. Веднага бяхме съблазнени от техния пионерски дух и екстремния им подход към луксозната търговия на дребно. Само най-добрите, най-ексклузивните модели се отличават в техния онлайн виртуален гараж. Специалното ни издание TheArsenale Dragster 800 RR е произведение на изкуството при мотоциклетите. Сега е един от най-ярките им скъпоценни камъни.”

 

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *