MV Agusta пуска специален Dragster 800 RR за TheArsenale

MV Agusta ще произвежда лимитирано издание на модела Dragster 800 RR. Серията ще бъде изцяло посветена на TheArsenale, една от най-ексклузивните концепции за онлайн търговия на дребно в света. Уникалните предложения на TheArsenale варират от джет самолети до мотоциклети, аксесоари и луксозно облекло.
Дизайнерите на MV Agusta се съсредоточиха върху специфични зони на мотора и върху цветовете. Така визуално моторите ще съответстват със силната идентичност на TheArsenale. Черните и оранжеви детайли създават контрастна цветова схема. Тя разкрива огнения характер на Dragster 800 RR и перфектно се свързва с концепцията на TheArsenale за върхови постижения.

Същите безкомпромисни технически спецификации на серийния модел 800 RR бяха претворени за изданието TheArsenale.

То е с класическия 3-цилиндров двигател на MV Agusta с обем 798 куб.см. Мощността му е 140 к.с. и с него се развива скорост от близо 250 км/ч. Версията TheArsenale разполага и със система MVICS full Ride by Wire. Сцеплението се регулира на 8 нива. Електронната скоростна кутия е свързана с приплъзващ хидравличен съединител.
Тимур Сардаров, директор на MV Agusta Motor S.p.A., коментира: „Ние сме развълнувани от това ново сътрудничество с TheArsenale. Веднага бяхме съблазнени от техния пионерски дух и екстремния им подход към луксозната търговия на дребно. Само най-добрите, най-ексклузивните модели се отличават в техния онлайн виртуален гараж. Специалното ни издание TheArsenale Dragster 800 RR е произведение на изкуството при мотоциклетите. Сега е един от най-ярките им скъпоценни камъни.“
 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.