MotoGP Virtual Race – този уикенд в мрежата

Този уикенд ще бъде първото MotoGP Virtual Race. Във виртуалното състезание ще участва истински звезден състав. Той ще бъде предвождан от Марк Маркес (Repsol Honda Team) и Маверик Винялес (Monster Energy Yamaha MotoGP). Събитието ще бъде играно на официалната MotoGP 19 Videogame, създадена от разработчика, издател и дългогодишен партньор Milestone.
Състезателите ще стартират на виртуалната писта Муджело. Дължината на състезанието ще бъде 6 обиколки. Преди това ще има 5 минути квалификационна сесия, за да определи позициите на стартовата решетка.
Състезанието ще бъде излъчено в неделя на 29 март от 15:00 ч. (GMT + 2). Квалификацията ще бъде показана преди състезанието. Феновете могат да гледат на motogp.com и esport.motogp.com. Освен това ще се предава и от избрани телевизионни оператори и в различни социални медийни платформи. Сред тях са включително YouTube (чрез каналите на eSport на MotoGP и MotoGP), MotoGP eSport Twitter, Instagram и Facebook.
Излъчващите ще включват SKY Италия, Canal + във Франция, DAZN в Испания и DACHS, BT Sport във Великобритания, Servus в Австрия и Германия, Eurosport в Холандия, OTE в Гърция, SwissTV в Швейцария, Viasat в Швеция, Pop в Словения, SportTV в Португалия, Sport5 Израел, Sportklub в Сърбия, MTV Финландия, NBC в САЩ и ESPN в Латинска Америка.
Всеки от пилотите ще играе чрез частно лоби Race Direction. То е настроено да покани всеки ездач на събитието. След това им изпраще настройките на мотора.
 
Състав:
Repsol Honda: Марк Маркес, Алекс Маркес
Monster Energy Yamaha MotoGP: Маверик Винялес
Aprilia Racing Team Gresini: Алеиш Еспаргаро
Екип на Suzuki Ecstar: Алекс Ринс, Хоан Мир
Petronas Yamaha SRT: Фабио Куартараро
Red Bull KTM Tech 3: Икер Лекуона, Мигел Оливейра
Pramac Racing: Франческо Багная
 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.