Мото мода с брой 87 на сп. Moto Club

Идат светли празници – Коледа и Нова година! Навсякъде си личи една суетня – избират се подаръци, уточняват се пътувания, съставят се менюта… Изобщо, предпразничното настроение е завладяло всинца ни.

Както винаги, и ние от Moto Club се намесваме в тази суетня, като ви предлагаме новият брой 87 на списанието, който е и последен за 2017 г. Той вече е на пазара и можете да си ги купите. В броя по традиция ви срещаме с висшата мотоциклетна мода, която можеше да се види на изложението EICMA в Милано. Това е основния акцент на списанието, макар да сме споменали по-малко от половината показани модели на изложението. Заедно с това, подробно разказваме за 10-те премиери на възродената марка Benelli, както и за новия екологичен електрически мотоциклет на Energica. Заедно с това правим подробен тест на един наистина интересен модел мотоциклет – BMW R NineT Urban.

В рубриката легенди разказваме за несломимия дух на един бивш трикратен световен шампион при кралете на мотоциклетната Гран При. Става дума за Уейн Рейни, който в началото на 90-те години на миналия век бе една от плеадата ярки звезди на пистата.

Като стана дума з звезди, на пистата, то и сега не са малко. Но Марк Маркес спечели четвъртата си корона в 5-те години, откакто е в MotoGP. Той постигна 80%  успеваемост в конкуренцията на поне петима потенциални шампионите, от които някои са били на върха. Така че разказваме за завършека на един напрегнат сезон.

С новия брой ние, от екипа на Moto Club ви пожелаваме весели празници и както се казва,  ще се срещнем отново догодина.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *