Богдан Николов е в добро състояние след получен инфаркт

Президентът на българската федерация по мотоциклетизъм Богдан Николов е в добре състояние след претърпян инфаркт. Това съобщи председателят на Гран При България Румен Петков по време на гала вечер, на която бяха наградени европейските и републиканските шампиони по мотоциклетизъм и техните подгласници за 2017 г.
На гала вечерта присъства и президентът на Европейския мотоциклетен съюз (FIM EUROPE) д-р Волфганг Сръб, който бе на посещение в София. Гостът беше награден от родната федерация със специален плакет за заслуги, който му беше връчен от Румен Петков.

„Изпращаме една много трудна и тежка година. Година, в която благодарение на Богдан Николов успяхме да завършим сезона, каза Петков. – Надали има друг ръководител на спортна федерация у нас, който да ипотекира цялото си имущество, за да може да намери средства, с които да спаси мотоциклетния спорт.

Това си има своята цена. Преди една седмица в Букурещ Богдан Николов получи инфаркт. Благодарение на светкавичната реакция на румънските лекари той сега е тук сред нас и е добре. Нямам думи с които да опиша чувствата си към Богдан, защото той преживя много трудно всичко, което стана в последните месеци. Само той знае какво му е в душата.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.