Мото изложението пак постигна успех

Тримата победители (от дясно-наляво): Станимир Колев, Стънтър 13,
Михаил Бакърджиев (набора), и победителя Христо Алипиев (любимец 13)
 

Още с отварянето на вратите, изложбената зала започна да се пълни с фенове на двете колела. Малки и голем с различни машини и тяхните семейства и приятели, дойдоха да разгледат единственото специализирано изложение в България. Щандовете на изложителите се радват на голям интерес, а увеличеният им брой тоза година радваше посетителите.
Голямата атракция на деня стънт-шоуто  събра фенове още на свободните тренировки. Самото състезание протече много атрактивно, родните стънтъри тази година показаха доста голям напредък и радваха зрители и приятели от 12:00 до 14:00 часа. От три часа започна и шоуто на Стънтър 13. Полският каскадьор Рафал Пасиербек, показа завидни умения пред зяпналата тълпа, програмата му продължи почти час, за който показа богат арсенал от умения и трикове от висшия клас в което взе участие и млада дама от публиката.  От 16:00 часа започна и награждаването, на победителите от стънт състезанието. На първо място се класира Христо Алипиев (любимец 13) от Hellstorm с 86 т. наградата му бе връчена лично от Стънтър 13. Второто място отиде при Михаил Бакърджиев (набора) също от Hellstorm с 67 т., а третото остана при Станимир Колев от Екстрийм Атак 61т.
Щандът на Moto Club, също не може да се оплаче от внимание много наши читатели и приятели, додоха да ни поздравят, да ни се скарат или да дадът някой съвет за желаното от тях съдържание. Много ни зарадва и факта че вече имаме много колекционери, който дойдоха попълнят колекцията си с липсващите си броеве.
Изненадите от страна на организаторите не спират с това, утре е последният ден от изложението и се очаква интереса към събитието да е все така голям. В Неделя ще се проведе и стънт състезанието при скутерите, което също обещава да е много атрактивно. Стънтър 13 ще направи още наколко представления, а в края на деня ще бъде и награждаването за „Най-добър къстъм мотоциклет”.  Така че ако днес не сте успели, винаги има и утре!
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.