Мощни метъл вечери в столицата


Живото доказателство на това твърдение е, че на 22 и 23 юни на националния стадион "Васил Левски" ще бъде фестивала "Sofia Rocks", част от семейството на "Sonisphere Festival". Събитието е повече от грандиозно. Една от причините е, че голямата четворка на траша, Metallica, Slayer, Megadeth и Anthrax най-накрая ще забият на една сцена. За пръв път в България ще видим Anthrax, които досега имат два отменени концерта. През първия ден към изпълнението на "голямата четворка" ще се присъединят и Heaven & Hell, банда нямаща нужда от представяне.
Втората вечер се очертава не по-малко мощна. Хедлайнери ще са Rammstein, друга банда която чакаме отдавна да видим в България, а останалите групи са не по малко интригуващи. Публиката ще подгреят Alice in Chains, Mastodon и StoneSour, а "кралете на метъла" Manowar ще оставят за трети път публиката в България без глас.
Билетите за "Sofia Rocks" вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim. Всеки рок фен има възможност да избере между дневен билет за феста и комбиниран, осигуряващ му достъп до двата дни от програмата. Най-евтините дневни билети са от 59 лева, а най-евтините комбинирани билети са на цени от 89 лева. Важно е да се отбележи, че всеки желаещ може да закупи максимум по осем билета. Специално за фестивала ще бъде организиран и къмпинг на националния хиподрум "Банкя" от 21 до 24 юни 2010 г. Цената на билета за къмпинга ще е 20 лева.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.