Лимитиран Indian с дъх на Jack Daniel’s Лимитиран Indian с дъх на Jack Daniel’s

Нов байк на компанията Indian Motorcycle се появи в лимитирана серия и отново с аромат на Jack Daniel’s. С него марката продължава сътрудничеството си с известната дистилърска фирма. Това е традиционната ограничена серия Indian Springfield Dark Horse Jack Daniel’s. Мотоциклетът е направен и с цветови схеми на знаменитата спиртоварна.

Миналата година от Indian Motorcycle представи два лимитирани модела – Indian Chieftain Jack Daniel’s и Indian Scout Bobber Jack Daniel’s.  Всичките 177 броя от последния модел бяха продадени на търг в мрежата само за 10 минути.

Тази година се очаква още един модел Indian Springfield Dark Horse Jack Daniel’s Limited Edition. Той ще се различава с ексклузивния си тунинг. Ще има и ръчно оцветяване в Heavy Metal Crystal & Thunder Black Vivid Crystal. Налична ще е ексклузивната графика и сребърна емблема Montana Silversmith, на която е гравиран поредния номер на машината от 1 до 177.

Indian Springfield Dark Horse Jack Daniel’s Limited Edition е първият мотоциклет на марката, който ще бъде с двигател, оборудван с 116 Big Bore Kit.  Той има сериозни доработки, които включват промени в цилиндрите и буталата, като е увеличен обема на 1901 куб. см. Той ще има 20% повече мощност и 15% повече въртящ момент.

Освен това, всеки от 177-те собственици на Indian Springfield Dark Horse Jack Daniel’s Limited Edition ще получи по традиция специален ексклузивен подарък. Той дървена поставка за две чаши и гарафа Jack Daniel’s. Естествено, в гарафата ще има отлежало висококачествено уиски Jack Daniel’s Single Barrel, а запушалката ще бъде от същата кожа, от която е направена и седалката на мотоциклета.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *