Капироси и Баутиста посетиха завода на Suzuki


Директорите на Suzuki Тошихиро Сузуки и Манасори Ацуми, заедно с изпълнителния шеф Садаюки Инобе показаха на тримата представители на тима музеят „Suzuki Plaza”. Капироси и Баутиста бяха на посещение и в състезателния департамент на Suzuki, където се срещнаха с инженерите и дискутираха развитието на модела GSV-R за 2010 г., който ще карат този сезон в световния шампионат.
– Беше страхотно преживяване да посетим централния офис на Suzuki и Мотоциклетния технически и иинженерингов център – заяви Капироси. – Аз съм бил в завода и преди, но никога не бях посещавал музея на Suzuki музей. Беше невероятно да видя технологиите на компанията от началото на миналия век, а също и първия мотоциклет от 1952 г. "
Новакът в MotoGP Баутиста каза: "Инженерните съоръжения са невероятни и наистина ми се отвориха очите за това, което тук правят за нашите машини. След посещението на музея знам много повече за историята Suzuki. Невероятно е да видя, че такава огромна компания, все още чувства бизнеса като семеен и всеки е настроен толкова приятелски и приветливо.”

Източник: motogp.com


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.