July morning с бр. 7 на списание Moto Club

В него естествено разказваме за много марки и мощни мотори, за купони, за рок и метъл, за бира и за… вино. Да, не се шегуваме, защото едно от пътуванията ни бе на югоизток, близо до границата ни с Гърция и Турция и ви разказваме за една изба. Коя? Ще научите от страничите на списанието. И не само за нея, а и за Палермо, и за предстоящия Каварна Рок Фест 2011…
Отново тествахме и мотори – новите модели Honda 250 CBR и Suzuki Bandit 1250. Има силно присъствие на италианската мотоциклетна индустрия. Наш човек беше в завода на Ducati в Борго Панигале, а освен това ви представяме Aprilia Tuono V4 R и Moto Guzzi Norge GT 8V. Така че любителите на мототехниката от Ботуща ще останат доволни.
Срещаме ви и с две интересни личности. Единият е Александър Залдостанов – президент на  руските „Нощни вълци”, известен повече като Хирурга. А от неговия разказ ще разберете защо. Другият е председателя на СБА Георги Янакиев, който наскоро навърши 70 години. Ще речете – защо се появява автомобилист на страниците на Moto Club? Ами защото преди да започне с автомобилния спорт, е бил мотоциклетен състезател, майстор на спорта, а после и треньор.   
Е, хайде стига сме ви разказвали. Вие сами ще го прочетете, като отворите страниците на новия брой на списанието.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.