Излиза новият сингъл на групата Rise To Remain

„Няма повече герои, няма повече лъжи. Няма повече спасители, на които можеш да разчиташ”. Синът на Брус Дикинсън – Остин и неговата група  Rise To Remain пуснаха новия си сингъл, „Power Through Fear”, който с яростта си срещу системата навява доста асоциации и с българското ни съвремие. Парчето е една от най-забележителните песни от предстоящия дебютен албум на обещаващата прогресивна лондонска метъл банда, озаглавен “City Of Vultures”. Очакваме го да излезе на 5 септември от Animato Music/EMI.  (Можете да чуете песента тук: www.youtube.com/risetoremain)
В днешните времена на радикални промени, когато политиката, властта и медиите се променят всеки час и подтискането на свободата и човешката мисъл е водеща тенденция в цял свят, няма по-подходящ момент за излизането на една от най-драматичните, провокативни, дръзки  и гневни песни на годината. С рев на китари и стържещо ръмжене, „Power Through Fear” e атомен взрив от възмущение, насочено към власт имащите, които задушават хората  и манипулират медиите  да пораждат атмосфера изпълнена със страх. Със страхотен припев, дълбоки, накъсани вокали, съкрушителни рифове и тежки барабани, парчето вече се налага като емлбема за изявите на живо на Rise To Remain. Блестящото им представяне на Download през юни сложи началото на поредица от летни концерти, между които и участия в Европа, чиято кулминация беше Sonisphere във Великобритания, където хиляди хора се тълпяха около загражденията, нетърпеливи да видят изключителното изпълнение на групата. The Observer ги обяви за едни от „Най-горещите нови таланти на лятото”, Радио 1 им посвети един ден от ефира си, а рок пресата ги фаворизира. Сега  Rise To Remain са готови да „изригнат” с излизането на албума ‘City Of Vultures’.
Ето какво споделя фронтменът на групата Остин Дикинсън, син на Брус Дикинсън: „Надявам се, че много хора ще оценят този албум за това, че е направен от наистина млада група, защото в него има много неща извън обичайните метъл кор клишета. В същото време мисля, че нашите фенове ще го харесат просто, защото е невероятен албум – енергичен, изключително мелодичен и с много брутални части, като има доста и за по-старото поколение! Ха-ха!”
Rise To Remain ще оглавят централната сцена на фестивала Hevy Festival в Kent на 5 август. Ще се отправят на първото си собствено английско турне веднага след излизането на албума „City Of Vultures”.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.