Intermot 2018: Мотоциклетите на Honda представени в Париж и Кьолн Intermot 2018: Мотоциклетите на Honda представени в Париж и Кьолн

Два салона вървят по едно и също време – автомобилния в Париж и мотоциклетния в Кьолн. В Париж Honda напред с автомобилните си премиери, показа

концептуалната премиера Neo Sports Cafe. Той е разработен от центъра по дизайн R&D на Honda в Рим. Заедно с него в Париж може да ес види цялото семейство на нейкид машините CB125R, CB300R и CB1000R. Така езикът на стила на новия мотоциклет става ясен – смесица от спортен нейкида и кафе рейсър. За спортния стил напомня ултракъсата опашка и вертикално насоченият двоен заглушител, а футуристичния фар, и стоп светлините, детайлната обработка на повърхностите и елементите говорят за нейкид стила.

Новият модел Super Cub бе показан не само във Франция, но и в Германия. Причината е, че в началото на есента започват продажбите на модела в Европа. От бестселъра, представен през 1958 г. под името Super Cub C100, досега са продадени 100 000 000 броя. Половината от тях са продадени до 2005 г. Новият модел Super Cub C125 подчертава 60-годишнината на Super Cub, като е наследил уникалния неостаряващ стил, съчетан с технологичните новости, изискуеми в съвременните машини като светодиоден фар и „умен“ ключ.

Другият впечатляващ мотоциклет на щанда на Honda е Africa Twin, тъй като с него идват и нови цветове на легендарния пътешественик, който се върна в моделната гама  през 2016 г., а до момента от него да продадени над 36 000 броя. Новият вариант на Africa Twin е Adventure Sports, който се появи през пролетта на тази година, но сега е и в цвят сребрист металик, а черната матова версия е със златни дискове, а червената и трицветна версии са с класическото лого на Africa в тъмна версия.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *