Husqvarna представи новите си ендуро модели за 2021 г.

Husqvarna Motorcycles лансираха новата гама ендуро TE и FE за 2021 г. Това са двутактови и четиритактови машини. Те са променени след внимателно проектиране и изработване. Всеки модел осигурява изключителна, специфична за ендуро мощност и удоволствие при управлението.
Husqvarna Motorcycles работи за непрекъснато усъвършенстване на всички машини с програма от подобрения и актуализации. Те са за моделите от цялата гама FE и TE. Това е от TE 150i, до TE 250i, TE 300i, FE 250, FE 350, FE 450 и FE 501. Цялата гама е характерна с внимание към детайлите и свежо трицветно рестилиране.
Всички машини се предлагат с висококачествени компоненти. Те са със стандартно регулируеми настройки на двигателя и с електрически стартерни системи. Всички двутактови и четиритактови двигатели имат най-новата технология за впръскване на горивото.

Гамата TE и FE на Husqvarna Motorcycles предлага много технически новости.

Вилките WP XPLOR и амортисьорите WP XACT шок са комбинирани с хромирана молибденова стоманена рамка. Има иновативна карбонова подрама от 2 части. Тя осигурява отлично преминаване по неравностите, прецизно управление и комфорт на ездача.
От TE 150i до TE 300i, който спечели Erzbergrodeo, двутактовата гама на Husqvarna разполага с най-новата технология за впръскване на горивото. Стандарт са електрическите стартери. Шасито предлага прецизни характеристики на гъвкавост.

Четиритактовата гама на Husqvarna дава въртящ момент в голям диапазон, мощност, гъвкавост и производителност.

От пъргавия FE 250, който блести на тежък терен, до по-големите FE 450 и FE 501, всеки модел е с обновени и качествени компоненти.
Доказателство за истинското представяне на Husqvarna Motorcycles е световната титла на Били Болт. Той наскоро спечели короната в световния шампионат на ФИМ на  SuperEnduro с FE 350 с екипа на Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.