Хорхе Лоренсо се срещна с фенове в Манила

От утре започват първите официални тридневни тестове за пилотите от MotoGP за този сезон. Световният шампион Хорхе Лоренсо използва пътуването на Идток, за да се срещне сс фенове преди изпитанията на Сепанг. Пилотът на Movistar Yamaha MotoGP посети Филипините, за да се срещне със свои фенове на състезателната писта Кармона по време на 7-ото издание на състезанието Yamaha Grand Prix.
Освен това той посети изцяло новия и най-голям магазин на Yamaha в Манила, като представи мотоциклетът YZR-M1 заедно с мениджмънта на Yamaha Motor Philippines. Лоренсо никога преди това не е бил във Филипините, но по време на посещението си се чувстваше напълно у дома си и цял ден участваше в активности и промоции. Пилотът от Майорка бе посрещнат при пристигането си в Манила от голяма група от филипински дилъри, а след това се срещна с президента на Yamaha Motor във Филипините Топи Осуги.
На следващия ден, петкратния световен шампион пътува до пистата Кармона, на около 40 километра от столицата Манила, където се срещна със огромен брой от своите фенове в тази страна Звездата от MotoGP също така кара на пистата Yamaha R15, като част от състезанието Yamaha Grand Prix. В следобедните часове, след завръщането си в столицата, Лоренцо бе в Гринфилд Дистрикт Парк по време на празника Triple Crown. Испанският пилот бе приветстван от всички хора, които се бяха събрали там.
По-късно Лоренсо замина за Изоне, където е чисто новият голям магазин на Yamaha в Манила, за да участва в откриването на новата голяма програма за мотоциклети в присъствието на цялото управление на Yamaha Motor за Филипините. Той представи новите модели на Yamaha като MT-09, Т-MAX, The Bolt, YZF-R1 и заводският байк YZR-M1. След това Лоренсо се включви в обявяването на новите продукти Yamalube за азиатските пазари.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.