Harley-Davidson внедрява Android Auto за моделите Touring Harley-Davidson внедрява Android Auto за моделите Touring

За над 100-годишната си история, Harley-Davidson е оцелявал през две световни войни, Голямата депресия и многобройни икономически и геополитически сътресения. Компанията знае как да се бори успешно, за да остане в сърцата на феновете си и активностите ѝ в тази ситуация на световна пандемия отново го доказват.

По време на войните брандът е бил използван от военните. По време на Голямата депресия произвежда силови агрегати на базата на двигателите си. Сега залага на нови атрактивни технологии във време, в което всички са обзети от страх и бездействие.

Въпреки извънредната световна ситуация в борбата срещу COVID-19, Harley-Davidson не изменя на стила си и продължава да работи на пълни обороти и да покорява с атрактивни изобретения.

Чрез специално приложение на базата на андроид, ездачите на Harley-Davidson ще имат достъп до любими приложения за комуникация и навигация. Сред тях включително е Google Maps и възможност за гласови команди чрез Google Assistant. Приложението предоставя препоръчани маршрути, запис на пътуване и възможност за намиране на автокъщи, бензиностанции, хотели, ресторанти и други атракции.

Опцията е налична в 36 страни. Google Assistant за Android Auto понастоящем се предлага в Австралия, Канада (английски), Франция, Германия, Индия (английски), Южна Корея, Обединеното кралство и САЩ.

Едно от на най-актуалните предизвикателства за бранда в момента е задълбочаване на успешното партньорство между Google и Harley-Davidson чрез Android Auto. Той ще бъде поддържан от всички модели мотоциклети Touring, оборудвани с информационно-развлекателната система Boom! Box GTS.

Harley-Davidson е първият производител на мотоциклети, който обяви съвместимостта на Android Auto с бордовата система за инфотейнмънт.

Koмпанията планира да предостави Android Auto чрез актуализация на софтуера за съществуваща Boom! Box GTS в началото на лятото на 2020 г. Това ще е стандартна функция за всички мотоциклети Harley-Davidson Touring, CVO и Trike.

Чрез Android Auto, ездачите на Harley-Davidson ще имат достъп до любими приложения за смартфони през Boom! Box GTS и кабелна връзка със съвместим смартфон с Android.

Собствениците на Harley-Davidson ще могат да актуализират съществуващите Boom! Box GTS информационно-развлекателна система.

Активиране на Android Auto ще става чрез USB актуализация – самостоятелно или с подкрепата на оторизиран дилър на Harley-Davidson. Системата ще се предлага и като аксесоар, който може да бъде инсталиран на много модели от 2014 г. Това са Harley-Davidson Touring, Trike и CVO, които първоначално са били оборудвани с Boom! Box 6.5GT.

Системата The Boom! Box GTS предлага съвременен дизайн , усещане и функции и издръжливост, създадени специално за мотоциклетизъм. Тя има елегантен, модерен външен вид в съзвучие с най-новите мобилни устройства и таблети.

Повърхността със сензорния екран Corning Gorilla Glass е от трайно и устойчиво на надраскване покривно стъкло. То се използва за милиарди мобилни устройства по целия свят. Boom! Box GTS ще предлага съвместимост с Android Auto и Apple CarPlay. Функционалността на Apple CarPlay изисква използване с опционални слушалки Harley-Davidson. Може да проектира телефонни функции на екрана, включително приложения за стрийминг, време и трафик. Така потребителите ще се наслаждават на използването на познати функции, инсталирани на телефона им.

 

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *