Harley-Davidson внедрява Android Auto за моделите Touring

За над 100-годишната си история, Harley-Davidson е оцелявал през две световни войни, Голямата депресия и многобройни икономически и геополитически сътресения. Компанията знае как да се бори успешно, за да остане в сърцата на феновете си и активностите ѝ в тази ситуация на световна пандемия отново го доказват.
По време на войните брандът е бил използван от военните. По време на Голямата депресия произвежда силови агрегати на базата на двигателите си. Сега залага на нови атрактивни технологии във време, в което всички са обзети от страх и бездействие.

Въпреки извънредната световна ситуация в борбата срещу COVID-19, Harley-Davidson не изменя на стила си и продължава да работи на пълни обороти и да покорява с атрактивни изобретения.

Чрез специално приложение на базата на андроид, ездачите на Harley-Davidson ще имат достъп до любими приложения за комуникация и навигация. Сред тях включително е Google Maps и възможност за гласови команди чрез Google Assistant. Приложението предоставя препоръчани маршрути, запис на пътуване и възможност за намиране на автокъщи, бензиностанции, хотели, ресторанти и други атракции.
Опцията е налична в 36 страни. Google Assistant за Android Auto понастоящем се предлага в Австралия, Канада (английски), Франция, Германия, Индия (английски), Южна Корея, Обединеното кралство и САЩ.
Едно от на най-актуалните предизвикателства за бранда в момента е задълбочаване на успешното партньорство между Google и Harley-Davidson чрез Android Auto. Той ще бъде поддържан от всички модели мотоциклети Touring, оборудвани с информационно-развлекателната система Boom! Box GTS.

Harley-Davidson е първият производител на мотоциклети, който обяви съвместимостта на Android Auto с бордовата система за инфотейнмънт.

Koмпанията планира да предостави Android Auto чрез актуализация на софтуера за съществуваща Boom! Box GTS в началото на лятото на 2020 г. Това ще е стандартна функция за всички мотоциклети Harley-Davidson Touring, CVO и Trike.
Чрез Android Auto, ездачите на Harley-Davidson ще имат достъп до любими приложения за смартфони през Boom! Box GTS и кабелна връзка със съвместим смартфон с Android.

Собствениците на Harley-Davidson ще могат да актуализират съществуващите Boom! Box GTS информационно-развлекателна система.

Активиране на Android Auto ще става чрез USB актуализация – самостоятелно или с подкрепата на оторизиран дилър на Harley-Davidson. Системата ще се предлага и като аксесоар, който може да бъде инсталиран на много модели от 2014 г. Това са Harley-Davidson Touring, Trike и CVO, които първоначално са били оборудвани с Boom! Box 6.5GT.
Системата The Boom! Box GTS предлага съвременен дизайн , усещане и функции и издръжливост, създадени специално за мотоциклетизъм. Тя има елегантен, модерен външен вид в съзвучие с най-новите мобилни устройства и таблети.
Повърхността със сензорния екран Corning Gorilla Glass е от трайно и устойчиво на надраскване покривно стъкло. То се използва за милиарди мобилни устройства по целия свят. Boom! Box GTS ще предлага съвместимост с Android Auto и Apple CarPlay. Функционалността на Apple CarPlay изисква използване с опционални слушалки Harley-Davidson. Може да проектира телефонни функции на екрана, включително приложения за стрийминг, време и трафик. Така потребителите ще се наслаждават на използването на познати функции, инсталирани на телефона им.
 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.