Harley-Davidson представи новия Electra Glide Standard Harley-Davidson представи новия Electra Glide Standard

Harley-Davidson продължава с програмата си за нови мотоциклети. Сред тях е и новият Electra Glide Standard. Мотоциклетът е задвижван от мускулестия двигател Milwaukee-Eight 107. Electra Glide Standard е олицетворение на автентичните туринг мотоциклети за пътешествия на Harley-Davidson. Създаден е за любителите на класическите американски туринги, за  които това е средство, с което да избягат от градския шум в търсене на красиви гледки, неочаквани истории и запознанство с нови приятели.

Electra Glide Standard е събрал в себе си всички отличителни дизайнерски черти на Harley-Davidson като предния обтекател около фара, многото хромирани елементи, „дисаги“ за багаж, включени в стандартното оборудване и алуминиеви колела. Хромираните детайли са допълнени от полирани капаци на двигателя и елементи в черно, с което е търсен баланс между класическия и модерния дизайн на Harley-Davidson.

За да подпомага ездачите при дългите пътувания Electra Glide Standard разполага стандартно с електронен круиз контрол, задни амортисьори с възможност за настройка, предница с 49 мм амортисьори и Brembo спирачна система с ABS.

В сърцето на Harley-Davidson Electra Glide Standard е последното поколение на двуцилиндровия V-образен Milwaukee-Eight 107 (1745 куб. см) двигател. Той се отличава с повишена мощност и въртящ момент, намален разход на гориво и балансиращ вал, който елиминира 75% от първичните вибрациите при празен ход, четири клапана и две запалителни свещи на цилиндър.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *