GIVI е готов за път с Africa Twin Adventure Sport

Много мотоциклетисти вече смятат Africa Twin Adventure Sport за най-модерния мотоциклет за пътувания на дълги разстояния. За тази супер технологична версия за 2020 г. от GIVI имат нещо специално. Те предлагат богат набор от специализирани аксесоари. Те чмогат да направят мотора още по-универсална.
Africa Twin и GIVI отдавна „пътуват“ заедно. Броят на произвежданите аксесоари тръгват от версиите 750 през 1990 г. до CRF1000L от 2016 г. Стига се и до днешния 1100 DCT. Това показва ангажимент за марката, базирана в Бреша.
Новата глава, която се добавя към историята на този мотоциклет на Honda е важна. Представя се Africa Twin Adventure Sport, като най-подходящата версия за пътуване на дълги разстояния. Стандартната версия пък е подходяща за най-взискателното каране извън пътя.
За внушителната и по-защитена версия Sport, комфортът при езда играе основна роля. GIVI предлага набор от аксесоари. Те са фокусиране върху качеството на конструкцията, „съвместимия“ дизайн и възможност за диференцирани елементи. Те са подбрани според вида на планираното пътуване.

Аксесоари за багаж

Основно GIVI има за цел да съчетае най-добрите случаи с различни вътрешни възможности, принадлежащи към семейство „Trekker“. Квадратните алуминиеви линии са най-търсените, но има и алтернативи. Ето списъка с конкретни атаки.Специфичният заден багажник SR1178 позволява монтирането на горни калъфи MONOKEY или MONOLOCK. Тя трябва да се комбинира с подходящата опорна плоча, избрана от потребителя.
За сглобяването на страничните калъфи GIVI предлага 3 специфични комплекта за свързване. Всички са базирани на новия специфичен държач PL FIT, конфигуриран и реализиран със стоманена тръба с диаметър 18 мм.Моделът PLO1178MK е подготвен за обхвата на MONOKEY. Модел PLO1178CAM позволява сглобяване на алуминиеви кутии MONOKEY CAM-SIDE. PLO1178N е PL ONE-FIT „неутрален“. По същество, това е основата за допълнителни „мини комплекти“.
За Africa Twin GIVI е създал специална торба за резервоара. Тя е с профил, който следва този на мотора и не пречи на управлението. Нарича се XS320 Tanklock.

Протектори

За новата версия на Africa Twin, GIVI е разработил две ветрови стъкла. Освен това има двусекционна защита на двигателя. Пуска и специфични протектори за ръце и комплект за защита от заден удар.

Други аксесоари

Има и други предложения, които могат да направят предизвикателното пътуване по-удобно. Различни решения позволяват да се монтират на борда на GPS или държачите на смартфони.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.