EICMA 2019: Революция в движение

Както личи от мотото на тазгодишното мотоциклетно изложения EICMA, в Милано се готви глобална „Революция в движение“. Та ще бъде извършена от 1800 марки от повече от 40 страни, които искат мирно да завладеят Милано. До въпросната революция остава по-малко от седмица.

77-ото издание на Международното изложение за велосипеди и мотоциклети ще се проведе от 5 до 10 ноември в залите на Фиера Милано в Ро.

То ще бъде етап от технологичния бум в индустрията на две колела и за бъдещето на мобилността. От изложението вече обявиха успеха. Той се дължи на силния отзвук от страна компаниите. В EICMA 2019 няма да участват само традиционните, на има новодошли и завърнали се.
EICMA S.p.A. все още записваше участници по-малко от един месец от откриването. Председателят EICMA SpA Андреа Дел’Орто и президентът на региона Ломбардия Атилио Фонтана са единодушни. EICMA 2019 се счита за безспорна международна отправна точка за сектора и за неговите фенове.
Андреа Дел’Орто изтъкна: „Рекордът за привлекателност и голям принос за интернационализацията на компаниите е налице. Тази година почти 60% от изложителите идват от чужбина и по подобен начин участието на професионалисти и международни медии все повече нараства. В този аспект, италианската индустрия все още играе много важна роля.
Целият национален сектор, свързан с движението на две колела са централен елемент в света за качество, стил, устойчивост и иновации. Динамиката на цялата индустрия е способността й все повече да прокарва границите на технологичното развитие.
Мотото „Революция в движение “ е ангажираност към прогреса на продуктите. Развитието на нашия сектор е и повод да отдадем почит на наследството на гения Леонардо да Винчи. 500-годишнината от смъртта му е и повод да оценим изключителния принос, който той направи, за да отговори на желанието на човека за движение.“
Определено EICMA ще бъде арена на тази революция в движение. Както винаги, изложението представя шедьоври. Както твърдят специалистите, след всяко издание на EICMA светът на две колела вече не е един и същ.

За изложението са заети осем зали. Това е с две повече, спрямо миналата година.

Предвидени са стотици визуализации, концепции и нови модели. Винаги има и многобройното присъствие на състезатели, звезди и шампиони в мотоспорта, VIP-ове, авторитети. Ще има и забавленията на открито MotoLive area, състезателния сектор на EICMA. Там посетителите може да гледат състезания безплатно. Ще има шоута, музика и забавления.
Има място и за феномена E-Bikes. Това са електрически мотоциклети и велосипеди. Новото тази година е, че могат да бъдат тествани на вътрешната писта.

Изложението отваря врати на 5 ноември за медии, а на 6 ноември за професионалисти, представителите на бизнеса и търговията.

За втора поредна година посетителите могат да закупят билета си директно от рестайлизирания уебсайт на изложбата-eventeicma.it на цена от 19 евро. Опцията за покупка е достъпна на уебсайта на EICMA. Или като кликнете върху „Купете сега“ директно от официалната Facebook страница на събитието или в Instagram профила. 1,50 евро е фиксирана комисионна.
Цената на билета, закупен директно на панаира е 23 евро. Единственият друг оторизиран официален канал за онлайн продажби е Ticketone.it.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.