Ducati представи новият Hypermotard 950 RVE

От Ducati представиха новият Hypermotard 950 RVE. Той е част от семейството на фън-байковете на Борго Панигале.  Позицониран е между първия модел Hypermotard 950 и топ изпълнението в гамата Hypermotard 950 SP.
Hypermotard 950 RVE се характеризира с цветова схема, наречена „Графити“. Тя е вдъхновена от уличното изкуство. Моторът надгражда успеха, постигнат през 2019 г., особено в социалните медии, от концепцията Hypermotard 950. Тя бе представена в престижния конкурс Concorso d’Eleganza Villa d’Este.
В серийния мотоциклет е пренесено същото качество на производство, като на концептуалния. Затова във фазите на боядисване се е използвала  висококвалифицирана работна ръка. Използвани са накрайници с много ниска дебелина и самата работа е особено дълъг и сложен процес.

Не само графика е нова. Има стандартен ъпгрейд на оборудването за новата версия.

Електронният пакет на Hypermotard 950 RVE е подобрен от EVO на Ducati Quick Shift (DQS) Up and Down EVO.

Той се добавя към компонентите, които вече присъстват в стандартната версия. Това са Bosch Cornering ABS с функция Slide by Brake, Ducati Traction Control Evo (DTC EVO) и Ducati Wheelie Control (DWC) EVO.
Hypermotard 950 е мотоциклет за забавление. Той е в топ гамата на Ducati. Проектиран е да даде високо ниво на сигурност, забавление и контрол по време на каране. Агресивният дизайн на мотора, вдъхновен от Супермото, е с двойните ауспуси под седалката. Също и с по-малката суперструктура на надстройките и видимите механични компоненти.

В това влиза и задната рамка, която дава лекота. Ергономията осигурява максимална отзивчивост на мотоциклетиста при всякакви условия. Седалката е плоска, особено заострена. Така гарантира широко движение и ви позволява да докосвате земята лесно.
Hypermotard 950 RVE се задвижва от двуцилиндровия двигател 937 куб. см  Testastretta 11°. Със своите 114 к.с. при 9000 об/мин, това е перфектният двигател при спортно каране на пистата, по пътища със завои и при всекидневно каране в града.
В горната част на гамата Hypermotard 950 е Hypermotard 950 SP със състезателна графика и окачване Öhlins с увеличен ход. Монтирани са джанти Marchesini и Ducati Quick Shift (DQS) Up and Down EVO.
Моторът ще се предлага при дилърите на Ducati от юли.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.