Четвърти национален Honda събор този уикенд

Четвъртото издание на тридневния национален събор Honda Brothers (https://www.facebook.com/events/2390230294627687/) започва в петък, 19 юни. Той ще бъде на писта „Дракон“ в Калояново. Там ще се съберат почитателите на марката от цялата страна. Тайм атак, майсторско шофиране, караудио и игри с публиката са само малка част от станалия вече традиционен форум на любимата японска марка.
Очакват ни много емоции, адреналин и високи скорости. Миналогодишното издание на събора мина под знака на „мача“ Япония срещу Германия. Тогава „хондаджии“ от цялата страна премериха сили със собствениците на баварски автомобили. Този път на финалите в неделя ще се проведе приятелска среща „Honda и приятели“. В нея на старта ще застанат любителите на всякакви марки.
„Вече са се записали за участие собственици на едно много бързо BMW, Toyota Celica и дори Citroen. Сред участниците не липсват имена на известни автомобилни състезатели като Иван Влъчков, Александър Бурдин, Александър Димитров, Стоил Неков и др.“, сподели Никола Диловски, председател на обективния клуб Honda Brothers.

В петъчния ден пистата ще е затворена само за членове на клуба и ще се правят загряващи обиколки.

Съборът минава с подкрепата на Бултрако АД, официален представител на Honda за България. Компанията се включи в събитието още от самото начало. Това означава – за четвърта поредна година. Бултрако АД традиционно осигурява награди за челните тройки в различните класове и състезания.
Очакваме спортменска игра и много забавления. А момчетата и момичетата от братството неведнъж са доказали, че са хора с благородни сърца и високо чувство за отговорност. Те периодично се впускат в благотворителни мисии и помагат на хора, изпаднали в беда.
ПРОГРАМА НАЦИОНАЛЕН СЪБОР HONDA BROTHERS 19-21 юни 2020
Петък 19.06.2020
Свободно каране Time Attack
Максимален брой автомобили – 40. Допуска се участие само на автомобили с марката Honda
Такса – 45 лв.
Вход за зрители – СВОБОДЕН
СЪБОТА – 20.06.2020
Състезания Time Attack и Drag
Максимален брой участници – 60. Допуска се участие само на автомобили с марката Honda
Такси за участие:
Time Attack – 45 лв.
Drag – 20 лв.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.