Брой 5 на Moto Club с осем страници повече

Предлагаме ви да тръгнете на „Бойна мисия” с Kawasaki Ninja ZX-4 или пък да се почувствате като каубой из прерията с Victory Cory Ness Cross Country. Ако това не ви е достатъчно, се връщаме в Европа, в столицата на модата – Милано, но не ви разказваме за дрешки, а за уникалните ръчно изработени машини на CR&S. От Милано отиваме в Москва, за да стане дума пак  за къстъми, но от традиционното изложение в руската столица.  Щом тръгна реч за изложения, то си идваме на наша територия – в Пловдив, където за втори път успешно мина Международното феър мото шоу, като сме се постарали да вземем мненията на всички изложители.
Това, че мотоциклетите стават все по-екологични, е пределно ясно. И електрификацията на двуколесните силно присъства на страниците на бр. 5 с тест на модела E-Tropolis, който можеше да се види на изложението „Възобновяема енергия и енергийна ефективност”.  Освен това ви представяме цялата гама за 2011 г. на мотоциклетите от САЩ Zero Electric.
Но за да не ви раздруса токът, с другия ни тест се връщаме на конвенционалните машини. Поне доколкото едно спортно ендуро на BMW като  модела G450X може да бъде конвенционално. Та като споменахме баварците, то и съветите ни са за класическия боксеров двигател на… BMW.
Пътешествието ни е до далечно Мароко, но другото е забежка до Копривщица за по едно кафе. Има и съвети за пътешествениците, както и стоки за тях – куфари и дисаги от Givi. Като стана дума за италианските производители, то бяхме на гости в магазин Пан Сервиз на околовръстното, където може да се намерят всякакви модели от италианските марки Vespa, Piaggio Gilera.
Феновете на мотокроса със сигурност ще са доволни, тъй като голямо внимание сме отделили на двете състезания от световния шампионат, на които бяхме домакини – в Севлиево и Троян. Естествено, има и нещичко за победите на Карлос Чека в световния супербайк шампионат и за атракцията на Red Bull X-Fighters.  
В рокерски аспект е срещата ни с киното – култовия филм „Волният Ездач”. А в рубриката мото рок ви разказваме за друг моторджия – Роб Халфорд, който отново ще предвожда легендарната си група Judas Priest на концерта им в София на 8 юли, заедно с още куп култови банди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.