BMW обнови мотоциклетите от серията F GS

BMW представи обновена гама на своите мотоциклети от GS F-серията. Цялата трансформации на машините, които излизат в практически непроменен вид вече 11 години, е те да станат универсални, способни да пренесат собственика си недависимо от повърхността и покритието на терена, както и на целта на пътуването.
Серията за 2018 г. от мотоциклетите BMW F 750 GS и F850 GS, ще бъде с нови двуцилиндрови редови двигатели, с по-голяма мощност и въртящ момент. F 750 GS  има 77 к.с. при 7500 об./мин., а F 850 GS е с 95 коня при 8250 об./мин. При новите мотори има и нова, по-стилна рама. Резервоарът е разположен както обикновено, между седалката и кормилото, но има нова телескопична вилка и ново задно окачване с централна пружина.
Стандартно новите мотори от F-серията ще имат ABS, ASC и режими на движения за дъжд и за шосе. Опционално може да бъде поръчано електронно регулиране на окачването и многофункционален приборен панел, а също цветен 6,5-инчов TFT-дисплей.
От BMW твърдят, че F 750 GS е предназначен за всички мотористи, които предпочитат концептуален дизайн на пътно ендуро в съчетание с ниска седалка, достатъчно достъпна мощност, висока ефективност и качество. F 850 GS пък предлага още повече мощност, още повече туринг характеристики и великолепни оф-роуд възможности.
Повече подробности за двата нови модела ще публикуваме в новия априлски брой на списание Moto Club.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.