За по-малко от 10 минути продадоха всички Indian Scout Bobber Jack Daniel’s Limited Edition

В началото говореха, че специалният мотоциклет Indian Scout Bobber Jack Daniel’s Limited Edition е твърде скъп. Но тази лимитирана серия от 177  броя мотоциклети се продаде за по-малко от 10 минути. Дилърите приемаха поръчки за Indian Scout Bobber Jack Daniel’s Limited Edition на 13 март от 0 часа през нощта.
Това е третият мотоциклет, съвместен проект между Indian Motorcycles и Jack Daniel`s. Първите 150 мотоциклета Jack Daniel’s Limited Edition Indian Springfield и Indian Chief Vintage бяха продадени през 2016 г. за 8 часа, вторите 99 за 15 минути, а сега новият модел Indian Scout Bobber Jack Daniel’s Limited Edition, постаив нов рекорд по скорост на продажбите – 177 броя за по-малко от 10 минути.
Споменатите 177 мотоциклета са вдъхновени от марката “Old No. 7 Brand”. Това е третата поредна година, в която Indian Motorcycles обедини усилията си с Klock Werks Kustom Cycles, за да създаде тези мотоциклети. Те са вдъхновени от златните и черни пожарни автомобили, използвани от пожарната команда Jack Daniel`s  Fire Brigade. Всъщност, Jack Daniel`s е единствената дестилерия в света със собствена пожарна бригада.
Всеки от 177-те индивидуално обозначени мотоциклети е акцентиран с теми на Jack Daniel`s  Fire Brigade. Моторът има фин матов черен цвят с два тона, който се използва за първи път от Indian motorcycle и е покрит с истинска златна графика от 24 карата върху резервоара и калниците. 24-каратовото злато преминава към емблемата на пожарната бригада на резервоара и емблемата “Bottles and Throttles Don’t Mix” (Бутилки и подаване на газ не се смесват) на предната броня. Другите подробни детайли включват перфорирана седалка от естествена кожа с бродерия  Jack Daniel`s  и  закопчалки, стъпенки и лостове, вдъхновени от марката Old No. 7. Черният премиум цвят е във фланците, лостовете за управление на ръката, капаците на клапаните на двигателя и накрайниците за отработените газове, а златното означение Indian Scout дава допълнително внимание към детайлите.
Уникален е и единственият знак Montana Silversmith, който е индивидуално номериран и покрит с истинско 24-каратово злато.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.