BMW Motorrad се отказва от участие в Intermot 2020 и EICMA 2020

Пандемията, свързана с COVID-19 стана причина BMW Group да се откаже от участия в различни събития. Това бе причина от BMW Motorrad да обявят, че няма да участват и мотоизложенията Intermot 2020 и EICMA 2020.
Двата салона са мека за всички мотоциклетисти. Според организаторите, двете изложения трябва да се състоят по план. Intermot ще бъде в Кьолн от 6 до 11 октомври 2020 г., а миланската EICMA — от 5 до 8 ноември.

Премиерите на мотоциклети и скутери, планирани за есента, BMW Motorrad ще представи с помощта на собствени формати и цифрови  канали за комуникации.

В същото време Паоло Мари – Confindustria ANCMA и съветник на EICMA S.p.A., каза: „Това е законно решение, което ние уважаваме. Смятаме обаче, че все е преждевременно.“

Така Паоло Магри коментира избора на BMW и KTM да не участват в EICMA 2020, предвидено за този ноември.

Магри подчерта: „Това със сигурност е много сложен и динамичен момент. Той изисква голямо внимание към желанията на индустрията на два колела. Ето защо ние вече говорим с всички големи национални и международни производители. Така ще се опитаме да оценим всички възможни решения. Също така имаме предвид постоянното развитие на кризата с корона вируса, за провеждането на нашето събитие. Към днешна дата EICMA се потвърждава, както за тази година, така и за следващата, на обичайните дати на ноември“.
 
 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.