Benelli – чиста страст от 1911 г. Benelli – чиста страст от 1911 г.

Benelli е чиста страст от 1911 г. Марката носи наследство, емоции и иновации, датиращи повече от сто години. Доверието на Benelli бе гласувано на фирма Сенакс, която вече е официален вносител и представител на легендарната италианска марка за България. Benelli ще направи премиера на мотоциклетното изложение Moto Expo 2019 и ще представи над десет модела от сваята гама.

Моделите на Benelli  са направени така, че да отговарят на изискванията на всеки, дори и на най-взискателния моторист.

Мотоциклетите притежават индивидуалност, която е незаменима и веднага се разпознава по привлекателния си дизайн и неповторимия италиански стил. Освен това моделите на Benelli ще се предлагат в широко разпространена и ефективна дистрибуторска мрежа.

От 2005 г. Италианската марка Benelli е част от групата на QJIAN JIANG, най-голения призводител на мотоциклети в Китай. Производството достига 1 200 000 превозни средства годишно.

Над 14 000 служители работят в изключително модерна фабрика на около 500 км от Шанхай. Групировката Q.J. притежава известната марка Volvo и е акционер в Mercedes-Benz. Иновативните технологии и модерното производство, съчетани с футуристечен дизайн, са определящи за високото качество и стандарт, които фирмата предлага чрез своите изделия.

Мотоциклетите на Benelli  са фокусирани към разумното потребление. Те са направени в съответствие с всички изисквания за опазване на околната среда. Затова  покриват стандарта Euro4. Освен това Benelli ще предложи на родните мотористи изключително атрактивни цени, отговарящи на техните очаквания.

Българските фенове на марката ще имат възможност да се докоснат до моделите от 10 до 14 април на Moto Expo в зала „Асикс Арена” София. На щанда на Moto Point ще бъдат изложени премиерни моделите на Benelli, MV Agusta, KYMCO и Quadro.

Moto Point пожелава на всички колеги, мотористи и фенове на високите скорости успешен и безавариен сезон 2019!

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *