ASPHYX забиват във втората вечер на LOUD FESTIVAL 2012

Както Ви обещахме в мартинския ни брой, ще ви държим информирани относно всички нововъведения около LOUD FESTIVAL 2012. Организаторите от Loud Concerts обявиха, че поредната група, която се включи в програмата на LOUD FESTIVAL 2012 в парка на Летище София са холандските легенди.
ASPHYX ще излязат на сцената на Loud Festival 2012 заедно с вече обявенитe техничари MESHUGGAH, траш машините ANNIHILATOR и хедлайнерите на вечерта SLAYER. В първия ден на фестивала, феновете на тежката музика ще могат да видят на една сцена италианската готик метъл сензация LACUNA COIL, полските death/black метъли BEHEMOTH, прогресив пионерите SYMPHONY X както и легендите W.A.S.P. Но с това не се изчерпват групите, които ще забиват на феста. Съвсем скоро ще станат ясни и другите банди, които ще се включат в LOUD FESTIVAL 2012.
Двудневните билети за LOUD FESTIVAL 2012 на цена от 99лв са в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim.bg, в магазините на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, Пикадили, Техномаркет, Public и други, както и онлайн на www.eventim.bg. Повече подробности търсете и във Facebook и Twitter профилите на феста: www.facebook.com/loudfestivalsofia и www.twitter.com/LoudFestival. LOUD FESTIVAL 2012 се провежда с любезното съдействие на Летище София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.