200 билета “Black Friday” за Midalidare Rock in the wine valley

Midalidare Rock in the wine valley подготвя специална изненада за рок феновете. По време на “Black Friday” манията в мрежата се пускат 200 ексклузивни тридневни билета с включена backstage разходка. Билетите могат да бъдат закупени от утре, 29-и ноември петък до 10:00 часа на 02-и декември, понеделник. Те ще бъдат пуснати в продажба утре в 10:00 часа в мрежата на Eventim и ще са на цена от 115 лева.
„Искаме и ние да уважим черния петък и да дадем нещо уникално на хората и феновете.  От утре всеки, който иска да види как изглежда backstage зоната на фестивала, да надникне зад кулисите и да види как живеят групите на турне, ще може да го направи” споделят от Мидалидаре.

Всеки, който вече е закупил билет за фестивала, също ще може да се възползва от „Черния петък“ и да добави backstage разходка към билета, си която ще е на цена от 15 лева.

Доплащането ще може да се извърши на сайта на Eventim, както и на всяка каса, нужно е само да бъде предоставен баркода на вече закупения билет.
Второто издание на Midalidare Rock in the wine valley ще се проведе на 17, 18 и 19 юли 2020 г. Тридневните билета са на цена от 100 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim. След обявяване на третия хедлайнер ценните хартийки ще са на цена от 120 лева. Деца до 12 години влизат безплатно!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.