Започваме годината с екшън в брой 89 на Moto Club

Вече сме на пазара с първия брой за тази 2018 г. Иначе поред е 89-и. С него спазваме традицията с подробен разказ за екшъна в рали Дакар и обратите станали в Перу, Боливия  и Аржентина. Но не е само това.

Знаете ли кои са най-продаваните нови мотоциклети в България? Ще издадем малко от тайната – КТМ и BMW. Повече подробности – в броя. Подробности и за очаквания нов модел на Yamaha Tracer 900  и по-наточената му версия Tracer 900GT. Един къстъм пък се качи на близо 3000 м надморска височина в Алпите и ще зимува в тамошния мотоциклетен музей. После, през лятото собственикът му ще се кефи по шосетата… Той е син и красив, а подробностите – отново в списанието. Пак за къстъми, но за много повече, става дума в специалния ни репортаж от изложението във Верона – първото голямо за годината.

По принцип в първия брой поместваме календарите на различни събития. За обикновените мотоциклетисти по традиция пускаме подробен календар на мотосъборите от откриването на сезона, та до края му. Спазваме и друга традиция – с календара на всички големи мотоциклетни шампионати по света и у нас. Не сме забравили и аксесоарите – протекторите на Zandona и лампите на най-добрите в осветлението на мотоциклетите и автомобилите – Osram.

Тъй като стана дума за спорт, то представяме новите момчета в малките класове – Moto2 и Moto3. Пускаме и втората част за легендарния пилот Уейн Рейни.

Както личи, има различни теми – и забавни, и интересни. От нас – приятно четене на брой 89 на Moto Club.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *