За първи път у нас: Honda Ride Fest За първи път у нас: Honda Ride Fest

7 тестови мотоциклета ще очакват своите „волни ездачи“ в шоурума на Honda на бул. България 111. С 54 продажби до края на май марката отново е сред лидерите на пазара.

За първи път в България Honda организира масов на тест на мотоциклетната си гама. Мястото на срещата е добре познатият ви адрес – бул. България 111, сграда А, а датите са – 22-ри и 23-и юни. Започва още в 10:00 ч. сутринта в съботния ден и приключва в 16:00 в неделя.

„Вече разполагаме със 7 демо-модела от всички класове и смятаме да превърнем Honda Ride Fest в традиция. Радваме се, че възвърнахме второто си място по продажби на мотоциклети в страната с 54 реализирани на пазара бройки“, коментира Светослав Китанов, новият бранд-мениджър секция двуколесни в Бултрако АД, официален представител на Honda за българския пазар.

Очаквайте моделите:

Monkey – един от най-разпознаваемите модели мотоциклети в световен мащаб.

Той е с 1-цилиндров 125-кубиков двигател с мощност от 6,9 кВт. С 1 литър гориво изминава 67 километра. Класика и чар, забава и адреналин, дизайн и технологии, комбинирани умело с комфорт и компактни размери – това е новото Monkey.

Super Cub – истинска градска легенда и символ на стилната мобилност.

Насочен е към широк профил на клиентите. Удовлетворява и най-претенциозните изисквания. S-образният силует освен че грабва погледа, осигурява и лесното качване и слизане. Модерният SOHC 125cc двигател с програмируем инжекцион осигурява необходимата мощност. Матовото покритие придава допълнително „премиум“ излъчване. Впечатляващият разход от 66,7 км/ л и с един резервоар от 3,7 литра може да изминете около 245 км.

Forza 125 – водещ модел в спорт/GT сегмента на Honda.

Компактни размери, отличен двигател, добра аеродинамика и защита от вятъра. Впечатляващият комфорт на „GT” (Grand Touring) сегмента, този спортно ориентиран модел се превръща в любимец на младите и успели фенове на марката. Добре познатият четириклапанов двигател е с най-добри показатели в сегмента. Осигурява пробег от 490 км с един резервоар. Idling Stop системата, леката, но здрава рама и отличният баланс, отличната видимост и пасивната защита, осигурена от новите LED светлините; Smart ключ управлението и багажното отделение, събиращо два шлема превръщат модела в лидер в сегмента на 125-кубиковите машини.

CB500F – разчита на 2 цилиндров редови, 4-тактов двигател.

Изчистените му и „прибрани” форми осигуряват перфектната мобилност в натоварения градски трафик. Те доставят и истинско удоволствие при извънградското каране.   Изключителната ергономичност позволява на мотористи с различни ръст и килограми да се чувстват удобно. Новият двуцилиндров инжекционен DOHC осигурява мощност от 35 кВт, правейки го идеален за категория A2.

NC750X – изграден по Fun Crossover Commuter концепт модела на Honda, модел е зареден с високи технологии, стабилност и комфорт.

Багажното за шлем е разположено на мястото, на което обикновено стои резервоарът. Той е удобен и практичен мотоциклет. Перфектен както за всекиднева употреба в градския трафик, така и за екскурзии през уикенда. EURO 4, DCT с три спортни режима и ABS гарантират комфорт и безопасност. Комбинацията от редови двуцилиндров двигател с висок въртящ момент, нисък разход на гориво със създадено за търсачи на приключения шаси, страхотния дизайн и изключително удобната стойка на ездача спечелиха хиляди верни фенове на високотехнологичния, стилен и удобен мотоциклет.

Africa Twin – напълно оборудван за истинско приключение с мощен двигател, динамично шаси, готов да се движи по асфалтов път или на офроуд.

Двуцилиндровият 4-тактов двигател впечатлява с баланса си, лекотата на използване и управление на пътя и извън него. Обем от 998 куб. см. с два цилиндъра, 4-тактов, с 8 клапана,  достига мощност от 95 к. с. и 98 Нм. Разхода на гориво обаче се справя чудесно – 5.5 л на 100 км.

Gold Wing. Новият GL1800 Gold Wing е олекотен с до 48 кг спрямо предишния модел.

С по-мощен 6-цилиндров двигател тип „Боксер”, и с впечатляващ въртящ момент, байкът е по-компактен. Има обновен дизайн, което го прави удобен и за града, и за дълги пътешествия. Двигателят и рамата са разработвани заедно, и осигуряват перфектна позиция на ездача въпреки намалените габарити на мотоциклета. Алуминиевата рама обхваща предната вилка. Това позволява двигателят да бъде изнесен напред, и предното колело да може да се движи нагоре/надолу във вертикална равнина. Всичко това осигурява перфектен контрол и стабилност. Окачването се регулира по електронен път. Gold Wing e с четири режима на работа: TOUR, SPORT, ECON и RAIN.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА HONDA TEST RIDE:

КОГА: 22.06.2019, събота от от 10:00 до 17:00 ч. / 23.06.2019, неделя от 10:00 до 16:00 ч.

КЪДЕ: шоурум на Honda, бул. България 111А

ТЕСТОВИ МОДЕЛИ: Monkey, Super Cub, Forza 125, CB500F, NC750X, Africa Twin и Gold Wing

ТЕЛЕФОН ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: 02 8181980

 

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ: Шофьорска книжка книжка според категорията на мотоциклета, лична карта и подходяща екипировка.

*Забележка: за някои от моделите са необходими определена възраст и шофьорски стаж. Молим за вашето разбиране.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *