Z-Rock е официалното SOFIA ROCKS радио!

Очаквайте много награди, уникален поглед зад кулисите на фестивала и възможност за най-верните фенове да преживеят по неповторим начин концертния ден с участието на Whitesnake, Judas Priest, Saxon, Slade и Mike & The Mechanics.
Вече стартираха и двете супер игри на Z-Rock, посветени на фестивала Sofia Rocks 2011, организиран от Болкън Ентъртейнмънт!
Двама от вас ще станат специални Зи Агенти!
Хиляди ще бъдат посетители, но само двама ще видят Sofia Rocks 2011 както никой друг! Двамата специални Зи Агенти ще получат пълен достъп до феста – награда без аналог за всеки истински фен! Ако искаш да бъдеш Зи Агент и да се превърнеш в очите и ушите на Z-Rock в деня на концертите, напиши защо искаш да станеш Зи Агент и изпрати писмото си на radio@zrockbg.com!
Крайният срок е понеделник, 4 юли, точно в 17:00 часа. Имената на шестимата финалисти ще бъдат обявени на 5 юли! Изненадите за тях тепърва предстоят, защото само двама ще получат възможността да станат Зи Агенти и да имат пълен достъп до Sofia Rocks 2011! Утехата за останалите четирима финалисти ще бъде под формата на билети за фестивала.
Z-Rock ще раздава и билети за Sofia Rocks 2011! Единственото условие да се включите в жребия, е да изберете фаворита си между две песни, публикувани във Facebook страницата на официалното Sofia Rocks радио!
http://www.facebook.com/radiozrock
От всички гласували във Facebook играта, всеки делничен ден един от вас ще печели билет за Sofia Rocks! Имената на спечелилите ще стават ясни след новините в 17 часа, в ефира на Z-Rock, а песента победител във Facebook играта ще звучи в ефира на всеки четен час в следващия ден!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.