Yamaha пусна специална серия VMAX Carbon

За да отбележи подобаващо 30 години от появата на оригиналния VMAX, Sport Heritage, гамата на Yamaha за 2015 става още по-богата с представянето на ексклузивния VMAX Carbon.
Още през далечната 1985 г. с появата на оригиналния Yamaha VMAX, добави ново измерение на мото пазара. С бруталния си стил и ускорение, вдъхновен от драг байковете, мотоциклетът предлага възможност на моториста да изпита ново ниво на превъзходство. Като допълнение, VMAX е машината, която успява да разпалви въображението на друго поколение къстъм билдъри по целия свят!
С юбилейната машина в чест на 30-годишнината от появата на оригиналния VMAX, ексклузивния VMAX Carbon предлага ново усещане. Базирана на сегашния 1679-кубиков V4 двигател, с 200 к.с., поразяващата серия комбинира работата на мускулест мотор с невероятен стил. Рамката е ромбовидна алуминиева. Отпред спирачките са с двойни предни дискове 320 мм с радиални 6-бутални спирачни апарати и голям заден спирачен диск 298 мм. Моторът е с ефективна задвижваща система и лети джанти с 5 спици и широка задна гума с размери 200/50.
Капакът на резервоара, предните и задни спойлери и страничните капаци са изработени изцяло от олекотен карбон, а за още по-въздействащ рев от V4 двигателя, специалната серия идва с фабрично оборудвана изпускателна система Akrapovic. Мотоциклетът е за онези мотористи, които искат да притежават най-иконичният мускулест байк създаван някога и не познават страха. Машината вече може да бъде поръчвана от официалните представители на Yamaha.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.