XDiavel на Roland Sands участва в рали Sturgis XDiavel на Roland Sands участва в рали Sturgis

Американските тунингари от Roland Sands  представиха преработен и освежен  Ducati XDiavel, който участва в рали Sturgis. Е, разбира се участваха и обикновени мотори XDiavel.

Тази година Ducati за първи път официално се появи в Sturgis Rally. В концепта тунингарите от Roland Sands решиха да съчетаят стилистиката на круизера на Ducati с американската мотокласика. Моторът е с нов боди кит, 19-инчово предно колело, нова ауспухова система, аеродинамичен панел под двигателя, карбонов преден калник и още редица по-малки подобрения. Хубавото е, че целия боди кит и другите детайли могат да се поръчат и да се монтират на стандартен XDiavel.

Джейсън Чинок, изпълнителен директор на Ducati North America кометтира: „Реакцията за участието ни в Sturgis Motorcycle Rally бе изключително позитивна. Страст на две колела, отлични пътища – всичко това се цени в мотоциклетизма. Ние сме част от това общество. Но ние подчертаваме и нашата индивидуалност. В това число естествено влиза и XDiavel от Roland Sands.“
Събитието Sturgis Motorcycle Rally от 5 до 14 август в Стърджис, Южнаа Дакота. Това е най-голямото мотоциклетно събитие в САЩ, като е едновременон и изложение на големи круизъри. Тази година се събраха над един милион посетители от цял свят. Това бе 76-ото издание.

Стефан Илиев

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *