Way Out” – пореден сингъл на Roxette

“Charm School” достигна топ позиции в чартовете по света, стана „Албум на седмицата” по BBC Radio 2 във Великобритания, както и най-добре продаван международен албум в Германия. Първият сингъл от албума, “She’s Got Nothing On (But The Radio)” е една от най-излъчваните песни на планетата в момента и няколко седмици беше в Топ 10 на World Chart на радио „Express’.
Roxette продължават турнето си, което стартира през февруари в Казан (Русия), премина през стадион „Георги Аспарухов” в София на 29 май. Предстоят им още няколко концерта в Европа. Независимо дали са в Южна Африка, Южна Америка, Дубай или Европа, бандата се радва на голяма и любвеобилна публика. „Иститнско блаженство за феновете на Roxette!”, „Почти нереално шоу”, „Roxette е най-великата група на света!” са най-честите коментари за невероятните изпълнения на Мари и Пер.
Освен турнето, актуалното събитие в момента около групата е парчето „Way Out” – пореден сингъл от албум „Charm School” след хитовете “She’s Got Nothing On (But The Radio)” и „Speak To Me”. Към песента има записано видео с кадри от настоящото турне. Можете да го видите тук: www.roxette.se
 „Charm School” e на българския пазар от Анимато мюзик/EMI www.animatomusic.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.