Victory пуска лимитирана серия X-1 Stealth Edition

Въпреки че носи името X-1 Stealth Edition, новата лимитирана серия на Victory Motorcycles си е доста видима и забележима. Тя ще се появи на пазара през март.
Лимитираната версия на модела X-1 е отговор на това, че имаше през миналата година сериозен търговски успех. Stealth Edition е с нов сив цвят – stealth grey и много аксесоари. Тъкмо преобладаващото сиво дава на мотора страхотна елегантност. Мотовото покритие наподобява сатен, а панелите между калника и багажниците, долната част на рамата, таблото и гривната на фара са в основния цвят на мотора. Предното колело на X-1 Stealth Edition е 21-инчово или най-големия диаметър, предлаган от производителя. Джантите са алуминиеви, фарът е с тъмно, опушено стъкло и LED светлина, която е 74% по-силна от тази на стандартните халогенни фарове в другите мотоциклети на Victory. С LED светлини са мигачите и скрития стоп.
Хитът при X-1 Stealth Edition е 200-ватовата аудио система с 10 високоговорителя. Тя е доста по-силна от боботещия 1731-кубиков V-tiwn мотор. Звукът се предава от 6 говорителя и 4 пищялки, монтирани в куфарите и при кормилото. Системата е с интегриран Bluetooth, а на централната конзола с отделен дисплей за аудио системата.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.