Тунинг аксесоари за скутерите на Yamaha TMAX и X-MAX 300

Yamaha Motor показа пакет аксесоари за максискутерите си TMAX и X-MZX 300 за  2017 г. сега скутерите се предлагат с нов спортен и динамичен дизайн, като базата е на леко алуминиево шаси. Освен това машините имат много нови технологии за електронен контрол.
Yamaha TMAX за 2017 г. ще ес предлага в три версии – TMAX, TMAX SX и TMAX DX. Освен това компанията предлага много варианти за къстъмизиране с нови аксесоари. Това са функционални неща като допълнителни куфари за багаж, комфортни седалки, облегалка и подгряване на ръкохватките, изпускателна система Akrapovic, спортно ветрово стъкло и др.
Yamaha X-MAX 300 ще се появи при дилърите през пролетта, като и за този модел има дълъг списък от екстри. Повечето са като при TMAX, но има и още. Например заедно с компанията Vodafone, от Yamaha ще предложат на ездача новото приложение My TMAX Connect. То е достъпно като стандарт във версиите TMAX SX и DX, като с него се откриват нови възможности и информационни услуги, благодарение на интегрираната GPS-система. С приложенията собствениците на максискутери Yamaha ще следят своята машина, дистанционно да включват аварийки и звуков сигнал, да получават предупреждение за висока скорост и др. Услугите са валидни за по-голямата част от Европа.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.