Triumph представи специалният Scrambler 1200 Bond Edition

Triumph представи Scrambler 1200 Bond Edition. Това е лимитирана серия на техния Scrambler 1200 XE. Добавени са няколко щрихи, които го правят подходящ мотор за таен агент.
Моторът е вдъхновен от 25-ия филм за Джеймс Бонд – No Time To Die (Няма време за умиране). Той предстои да излезе по-късно тази година. Премиерата му бе отложена заради пандемията от коронавируса.

Във филма Джеймс Бонд има някои дуела и преследвания на две колела. Преследванията с мотори са по-забавни от тези с Aston Martin. Поне това твърдят кинаджийте. Затова от Triumph са направили този мотор, за да оставят духа на Бонд в гаража на феновете.
Изданието Bond е стандартен Scrambler 1200 XE. Той се задвижва от 1200-кубиков двуцилиндров мотор с водно охлаждане от Bonneville. Характеристиките му обаче са на Scrambler. Това означава мощност от 90 к.с. при 7400 об/мин. и въртящ момент от 110 Нм при 3950 об/мин.
Освен това байкът има същия офроуд фокус като стандартната машина. Включително и 21 и 17-инчови джанти, дълъг ход на окачването и елегантна електроника. Има функционален TFT дисплей на Bond. Но там, където става наистина специален, е финалът.

Почти всичко е черно, включително калника, вилките, подвижното рамо, предпазителя на капака и резервоара.

Двигателят също е потъмнен, но има подчертани златни акценти. Вероятно те напомнят на Auric Goldfinger.
Моторът има много специални аксесоари. Сред тях са фарове за мъгла с уникално черно покритие, неръждаема решетка на фаровете, обработен резервоар за предните спирачки и изпускателни тръби Arrow с карбонови капачки. Тогава има докосванията 007.

Логото 007 се появява два пъти, както на таблото с номера на ауспуха, така и на противоположния страничен панел.

На седалката логото е избродирано отзад. Всеки мотор е номериран на тройника. Всички мотори се доставят с пакет, подписан от шефа на Triumph Ник Блоор.

Triumph ще правят тираж от само 250 бройки от машината за целия свят. Всички машини от 007 вече са продадени. В Triumph запазват един брой за себе си.
 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.