Triumph – 20 години от прераждането


Това ще стане на уникален фестивал на пистата Малори Парк.  Организаторите обаче канят ездачи, независимо от марката на мотоциклета, който притежават.  Ще има много забавления както на пистата, така и в Хинкли, където се произвеждат машините Triumph – на 13 км от Малори Парк.

Цялата програма ще бъде оповестена допълнително, но засега е ясно, че ще има кръг от Triumph Triple Challenge, като специално са поканени известни състезатели с моделите на Triumph от водещите класове – Street Triple и Daytona 675, както и професионали стънтери.

Извън пистата  зрителите ще могат да видят последните модели на мотоциклетите Triumph, заедно с най-добре продаваните през годините. Ключовите машини от историята на Triumph ще бъдат изложени на специална експозиция в Хинкли.

Освен тези активности, ще има изложба-базар на сувенири, аксесоари  и облекла от колекциите на Triumph за есенно зимната колекция за догодина.

Историята на Triumph е една от най-успешните сред британските производители в последните години.  След фалита на Triumph Cooperative през 1983 г., правата за името са купени от предприемача Джон Блур, чиято компания Bloor Holdings все още е собственик на Triumph Motorcycles Limited. Компанията разработи изцяло нова гама мотоциклети, които бяха представени през септември 1990 г. на мотоциклетното шоу в Кьолн. От шест модела и 2000 продадени броя през 1991 г., гамата на компанията е нараснала 17 модела и над 50 000 продадени бройки всяка година в 31 страни по света. 

Източник: www.triumph.co.uk


Вашият коментар