Триал: Тони Боу стартира световното с победа

Пилотът на Repsol Honda Тони Боу е първият лидер на световното първенство по триал на ФИМ за 2020 г. Той постигна победа във френския старт Isola 2000. Втори стана Хайме Бусто  с Vertigo, а трети бе Жерони фахардо с  Sherco.
При откриването на състезанието, грешка в официалния график на няколко секции накара организаторите да отменят първата от трите обиколки. Така всички резултати са базирани на времената от втория и третия кръг.
Тони Боу направи почти перфектно изпитание, отбелязвайки един-единствен наказателен знак на втората обиколка и само три на третата. Ездачът на Repsol Honda също беше наказан с 2 точки за по-малко време на преодоляване на трасето. Общият сбор бе от шест наказателни точки. Това означава, че Тони е натрупал най-малко точки в края на първия състезателен ден във Франция.
Бусто събра 11 наказателни точки, като най-много му бяха във втората обиколка – 8. Фахардо стана трети с 14 наказателни точки. 10 от тях бяха в третия тур.
Този сезон всички изпитания ще бъдат двудневни. Това означава, че днес е същата Isola 2000. Това е вторият състезателен ден в световното първенство по триал за 2020 г.
 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.